Canarische Eilanden

Europa Tour Favicon

Ontdek de Canarische Eilanden op een hele andere manier!

De Canarische Eilanden staan bekend om zon, zee en strand. Maar wist je dat je heel goed kan eiland hoppen of dat Tenerife een dorre kant heeft (zuid) en een zeer groene kant (noord). Prachtig om te combineren voor een zeer afwisselende vakantie. Lig overdag op het strand en ga op avontuur naar El Teide, de hoogste berg van heel Spanje.

Flaneer over de boulevard en bekijk prachtige zonsondergangen. De Canarische Eilanden zijn een pareltje en goed te bezoeken in elk seizoen van het jaar!

Ons aanbod

Een uitgebreid aanbod voor Fly&Drives én trein vakanties.

Goed verzekerd

Veilig en vertrouwd op reis met VZR Garant.

8-Daagse Fly&Drive

AFWISSELEND LA PALMA & TENERIFE

Tips

De Canarische Eiland zijn perfect te combineren. De eerste gedachte, alleen maar zonaanbidders en boordevol toeristen die liggen te bakken? Die heb je ook zeker, maar niets is minder waar. Tenerife bestaat uit twee delen, het dorre zuiden en het groene noorden. De eilanden zijn perfect te combineren met een korte binnenlandse vlucht. Bezoek beide eilanden met prachtige verborgen pareltjes. De Canarische eilanden, een super leuke bestemming voor alle seizoenen.

  • De route: La Palma (2 nachten) – Adeje, Tenerife (2 nachten) – Puerto de la Cruz, Tenerife (1 nacht) – Los Cristianos, Tenerife (2 nachten)

  • Individuele rondreis incl. vluchten, accommodaties, autohuur en activiteiten.

  • Reisduur is 8 dagen.

  • Reisplan is geheel aanpasbaar naar uw wens.

  • Al vanaf 490,- p.p.

Personaliseer Je Reisplan Hier
8-Daagse Fly&Drive

ADEMBENEMEND TENERIFE

Tips

Tenerife, een eiland waar veel zon, zee en strand aanbidders heen gaan. Maar… dit eiland heeft prachtige verborgen pareltjes. Je hebt hier de hoogste vulkaan van heel Spanje, el Teide. Een prachtig spektakel wat je niet mag missen tijdens één van onze Canarische Eiland rondreizen. Fantastische dorpjes met schattige huizen, kilometers lange zandstranden. Daarnaast heb je geweldige boulevards met heel veel entertainment. Kortom een super leuke bestemming voor alle seizoenen.

  • De route: Adeje (2 nachten) – Los Abrigos (1 nacht) – Puerto de la Cruz (1 nacht) – Santa Cruz de Tenerife (1 nacht) – Los Cristianos (2 nachten)

  • Individuele rondreis incl. vluchten, accommodaties, autohuur en activiteiten.

  • Reisduur is 8 dagen.

  • Reisplan is geheel aanpasbaar naar uw wens.

  • Al vanaf 410,- p.p.

Personaliseer Je Reisplan Hier
Hier begint je droomvakantie

Overige bestemmingen